header image

Kansalliset lotot ja arvonnat

Veikkaus tarjoaa Suomessa useita lottoja ja muita arvontoja, jotka voivat muuttaa suomalaisen elämän. Kansalliset lotot ja arvonnat ovat suomalaisten ylpeydenaihe, sillä meiltä löytyy jotain jokaisen makuun: Eurojackpot huippupotteineen, perinteinen lotto ja viking lotto sekä monipuolinen keno.

Eurojackpot voi mullistaa pelaajan elämän, sillä pelin tarjoamia jättimäisiä voittosummia ei ole Suomessa ennen nähty. Viikonloppu alkaa jännittävissä merkeissä, sillä uutuuspeliä pelataan Suomessa perjantai-iltaisin. Eurojackpotissa arvotaan 50 päänumerosta viisi, ja kahdeksasta tähtinumerosta kaksi numeroa. Pelissä voit valita 5 haluamaasi päänumeroa ja kaksi tähtinumeroa. 
Suomen lisäksi Eurojackpottia pelataan kuudessa muussa EU-maassa, joiden kautta peliä järjestää Veikkauksen lisäksi kuusi kansallista peliyhtiötä. Eurojackpotissa päävoitto on 10-90 miljoonaa euroa, mutta huikeiden päävoittojen lisäksi myös pienemmät voitot ovat tavallista suurempia. Eurojackpottia voit pelata Veikkauksen verkkopalvelussa ja Veikkauksen myyntipaikoissa ympäri Suomen.
Suomessa Veikkauksen lottoa on myyty jo vuodesta 1970 lähtien, jonka aikana pelimuodossa ja summissa on tapahtunut suuria muutoksia. Nykyään pelattavassa lotossa on valittavana 7 numeroa väliltä 1-39. Lauantaina suoritettavat arvonnat ovat jännityksen aikaa, jolloin arvotaan seitsemän numeroa ja kaksi lisänumeroa. 
Suomessa kansalliset lotot ovat todellakin muuttaneet ihmisten elämiä, sillä lotossa voittoja on jaettu kaikkiaan jopa yli 3,3 miljardia euroa. Loton lisäksi toinen Suomessa pelattava lottopeli on Viking lotto, jossa arvotaan kuusi varsinaista numeroa sekä kaksi lisänumeroa 48 numerosta. Lotto ja Viking lotto ovat suomalaisten kestosuosikkeja, joiden tuoma jännitys kuuluu suomalaisten arkeen. Myös kansalliset lotot ovat pelattavissa Veikkauksen verkkopalvelussa sekä Veikkauksen myyntipaikoissa. 
Ensimmäisen kerran kenoa pelattiin tuhansia vuosia sitten muinaisessa Kiinassa. Tänä päivänä Veikkauksen keno on toiseksi suosituin peli Loton jälkeen. Suomalaisille tutussa vesiossa valitaan 2-10 numeroa 70 numerosta. Peliä pelataan kaksi kertaa päivässä, jolloin valitaan 20 voittonumeroa. Kenossa voitot määräytyvät asetetun panoksen ja rivimäärien mukaan.
Kenoa tarjoaa myös RAY Casino, jonka valikoimista löydät neljä eri kenopeliä. Kenopeleissä pelaaja valitsee 2-10 numeroa kuten tavallisessakin kenossa, mutta pelattavissa on 80 tai 40 numeroa. Nettikenon ideana on se, että pelaaja voi pelata koska tahansa. Päävoitto netissä pelattavassa kenossa on 250-10 000 euroa, kun tavallisessa kenossa voitot voivat olla satoja tuhansia euroja.

Sponsori

Uudet artikkelit

Raaputuspelit ja -arvat

Raaputuspelit ja -arvat ovat viihdyttäviä pelejä, mutta niillä voi tienata myös elantonsa. Kun pienet voitot kyllästyttävät, vaihda nettiarpoihin.

Koko artikkeli

Uudet artikkelit

Vaihtoehtoinen vedonlyönti politiikasta kulttuuriin

Vetoa voi lyödä urheilun lisäksi myös politiikasta, kulttuurista ja taloudesta. Vaihtoehtoinen vedonlyönti on hauska tapa ansaita rahaa kotisohvalta.

Koko artikkeli

Suosituimmat artikkelit

Ravivedonlyönti netissä

Ravivedonlyönti vaatii tuuria ja taitoa. Löydä parhaat ravivedonlyöntikohteet netissä ja lyö vetoa hevosista Suomen ja muiden Pohjoismaiden raveissa.

Koko artikkeli

Sponsori

  ©  www.musicotherapie-lefilm.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivukartta