header image

Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista ja voita

Suomalaiset tunnetaan ulkomailla ravinlyöntikansana, eikä turhaan, sillä Suomi kuuluu viiden suurimman raviurheilumaan joukkoon Euroopassa. Suomen ravikohteista voi lyödä vetoa perinteisesti raviradalla, mutta ulkomaiset pelifirmat tuovat parhaat ravikohteet ja suurimmat ravitapahtumat suoraan näytöllesi.

Ravivedonlyönti on monipuolinen vedonlyöntitapa, jossa vedon kohteena ovat hevoset. Parivedossa vedonlyönti jakautuu kahden hevosen välille. Tässä vedonlyönnissä vain hevosten keskinäisellä sijoituksella on väliä, sillä pelissä veikataan kumpi parista on ensin maalissa. Voittajavedossa jokaisella hevosella on kiinteä kerroin. Toto-versio on suomalaisille tutuin ravivedonlyöntitapa. Toto-peleissä voit tuntea olevasi raviradalla, vaikka istuisitkin kotonasi sohvan lämmössä.

Netin ravivedonlyöntikohteet tarjoavat valinnanvaraa, sillä valittavanasi on useimmiten parivedot ja voittajavedot. Isoimpien ravivedonlyöntipaikkojen valikoimasta voit löytää myös normaalit Toto-pelit, sekä suomalaisille tutut muuttuvakertoimiset sijoitus- ja voittajavedot. Parhaat tuotot saat löytämällä pelaamillesi hevosille niin sanotut ylikertoimet, eli suhteettoman suuret kertoimet.

Suomessa ravivedonlyöntiä järjestää Suomen Hippos. Suomalaisten rakkaus raviin on kuitenkin huomioitu myös ulkomailla, sillä markkinoille on tuotu useita vedonlyöntimahdollisuuksia erityisesti suomalaisten pelattavaksi. Suomalaisille tutuimmat Toto-pelit ovat V4 ja V75, mutta verkosta löydät useita kilpailukykyisiä vaihtoehtoja tavallisille vedonlyönneille.

Suomen raveja voi pelata myös netissä. Ravivedonlyönti netissä ulkomaisten peliyhtiöiden kautta voi jopa olla kannattavaa, sillä ulkomaalaisilla ei usein ole hyvää kuvaa hevosten päivän kunnosta. Seuraamalla uutisia voit näin lyödä vetoa ulkomaisten pelifirmojen ravinkohteista ylisuurilla kertoimilla, jolloin voitot tuplaantuvat tavalliseen vedonlyöntiin verrattuna. Esimerkiksi Nordic Bet ja Unibet tarjoavat molemmat monipuolisesti Pohjoismaisia raveja myös suomenkielellä.

Kun suomalaiset ravivedonlyöntikohteet eivät riitä, löydät enemmän valinnanvaraa ja suurempia voittosummia kansainvälisiltä vedonlyöntisivustoilta. Kansainvälisiä kohteita ovat tavalliset pienet ravit, mutta voit lyödä vetoa myös isommista ravitapahtumista, joista suurimpia ovat Elitloppet ja Prix d Amerique. Netissä voit pelata ravivedonlyönnin lisäksi muutakin hevosurheilua. Esimerkiksi laukkakisoja voit veikata lähes kaikilla vedonlyöntisivuilla.

Kun lyöt vetoa isoilla summilla ja paljon, kannattaa ottaa käyttöön kirjanpito. Kirjanpidolla kehityt ja huomaat hyvät ja huonot vedonlyöntikohteet peleissä. Samalla opit virheistäsi ja voit analysoida omia vetojasi. Kuten muukin vedonlyönti, myös ravivedonlyönti vaatii kuitenkin ennen kaikkea hyvää tuuria, mutta myös taitoa.

Sponsori

Uudet artikkelit

Raaputuspelit ja -arvat

Raaputuspelit ja -arvat ovat viihdyttäviä pelejä, mutta niillä voi tienata myös elantonsa. Kun pienet voitot kyllästyttävät, vaihda nettiarpoihin.

Koko artikkeli

Uudet artikkelit

Vaihtoehtoinen vedonlyönti politiikasta kulttuuriin

Vetoa voi lyödä urheilun lisäksi myös politiikasta, kulttuurista ja taloudesta. Vaihtoehtoinen vedonlyönti on hauska tapa ansaita rahaa kotisohvalta.

Koko artikkeli

Suosituimmat artikkelit

Ravivedonlyönti netissä

Ravivedonlyönti vaatii tuuria ja taitoa. Löydä parhaat ravivedonlyöntikohteet netissä ja lyö vetoa hevosista Suomen ja muiden Pohjoismaiden raveissa.

Koko artikkeli

Sponsori

  ©  www.musicotherapie-lefilm.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivukartta