header image

Vaihtoehtoinen vedonlyönti - politiikasta kulttuuriin

Vetoa voi lyödä paljon muustakin kuin urheilusta. Rohkea rahapelaaja lyö vetoa lähes kaikesta, mutta jos urheilu ei kiinnosta, voi vaihtoehtoinen vedonlyönti olla sinun juttusi. Tyypillisiä vaihtoehtoisia vedonlyöntikohteita ovat politiikka, kulttuuri ja talous.

Vaihtoehtoinen vedonlyönti on monipuolista ja palkitsevaa, sillä vedonlyöntikohteita löytyy varmasti jokaisen makuun vuoden jokaiselle päivälle.

Kulttuurissa vedonlyönnin kohteena voivat olla Euroviisut, Oscar-palkinnot ja muut kilpailut, jossa voi olla yhden voittajan lisäksi useimpia sijoituksia. Politiikassa veikkauksen kohteena ovat erityisesti vaalit sekä puolueiden voimasuhteet tai läpimenevät kansanedustajat.

Talous on erilainen vedonlyöntikohde kuin muut vaihtoehtoiset vedot. Talousvedonlyönnissä vetoa lyödään osakekursseista ja osakeindekseistä, jolloin vedon kohteena voi olla jonkin maan koko pörssin kehitys. Normaalisti talousvedonlyönnissä veikataan kuinka paljon tietty kurssi nousee tai laskee.

Tavallisien vaali- ja muiden kilpailujen voittajien lisäksi vetoa voi lyödä myös erikoisista kohteista. Ajoittain vedonlyöntitoimistot tarjoavat hauskoja ja jopa omituisia vedonlyöntikohteita, joista hauskana esimerkkinä on vedonlyönti aiheesta "vapautuvatko Suomen uhkapelimarkkinat vuoteen 2012 mennessä".

Vaihtoehtoinen vedonlyönti toimii netissä vedonvälittäjien sivuilla kuten muukin vedonlyönti. Ainoa ero tavalliseen vedonlyöntiin on, että panokset eivät välttämättä ole kovinkaan suuria. Esimerkiksi politiikkaa koskevien vetojen suurin panos voi joskus olla korkeintaan 200 euroa per kohde. Tavalliselle ja miksei myös ammattimaisellekin vedonlyöjälle panos on kuitenkin sopiva, sillä kertoimet voivat olla suuria ja pelaajia melko vähän.

Vaihtoehtoista vedonlyöntiä tarjoavat tavalliset verkossa toimivat vedonvälittäjät. Talousvedonlyöntiä tarjoaa erityisesti Betsson, jonka häikäisevästä valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan kohteen. Kun haluat lyödä vetoa erikoisemmista kohteista, aktiivisimmin hauskoja ja erikoisia vetoja tarjoaa Unibet.

Vaihtoehtoisia vedonlyöntikohteita tarjoaa ajoittain myös Veikkaus, jonka kautta on veikattu muun muassa tangokuninkaallisia, viisuvoittajia, porokisoja ja balettikilpailuja. Valikoima on siis laaja ja uudistuva, sillä vaihtoehtoiset vedonlyöntikohteet muuttuvat usein tulevien tapahtumien lähestyessä.

Sponsori

Uudet artikkelit

Raaputuspelit ja -arvat

Raaputuspelit ja -arvat ovat viihdyttäviä pelejä, mutta niillä voi tienata myös elantonsa. Kun pienet voitot kyllästyttävät, vaihda nettiarpoihin.

Koko artikkeli

Uudet artikkelit

Vaihtoehtoinen vedonlyönti politiikasta kulttuuriin

Vetoa voi lyödä urheilun lisäksi myös politiikasta, kulttuurista ja taloudesta. Vaihtoehtoinen vedonlyönti on hauska tapa ansaita rahaa kotisohvalta.

Koko artikkeli

Suosituimmat artikkelit

Ravivedonlyönti netissä

Ravivedonlyönti vaatii tuuria ja taitoa. Löydä parhaat ravivedonlyöntikohteet netissä ja lyö vetoa hevosista Suomen ja muiden Pohjoismaiden raveissa.

Koko artikkeli

Sponsori

  ©  www.musicotherapie-lefilm.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivukartta